Biciclete

HARDTAIL DEVRON
27.5” – 29”

Tarif/zi – 100 lei
Tarif/zi weekend – 100 lei

FULL SUSPENSIE DEVRON 27.5”

Tarif/zi – 110 lei
Tarif/zi weekend – 110 lei

E-BIKE DEVRON
27.5”

Tarif/zi – 150 lei
Tarif/zi weekend – 150 lei

E-BIKE CUBE HYBRID
29”

Tarif/zi – 160 lei
Tarif/zi weekend – 160 lei

3 x HARDTAIL DEVRON
27.5” – 29”,
mărimi S, M, L

Tarif/zi – 190 lei
Tarif/zi weekend – 220 lei

Bonus la inchiriere

Oferim echipamentul de protecție, cască obligatorie iar pe lângă, punem la dispoziție un număr limitat de camere GoPro pentru a imortaliza momentele și un număr limitat de ceasuri Garmin VivoActive care vă vor ajuta să vă țineți inima în loc la efort mare, dar la final să aveți statistica zilei.

Bonus la inchiriere

Oferim echipamentul de protecție, cască obligatorie iar pe lângă, punem la dispoziție un număr limitat de camere GoPro pentru a imortaliza momentele și un număr limitat de ceasuri Garmin VivoActive care vă vor ajuta să vă țineți inima în loc la efort mare, dar la final să aveți statistica zilei.

Un nou proiect frumos de munte: închirieri de biciclete și tururi ghidate printre văi și brazi, diversificate pentru toți cei care vor să dezvolte o pasiune pentru doua roți, de la e-bike-uri la full-suspensie, până la hardtail-uri cu roți de 19″.

Suntem primul centru de închirieri E-Bike-uri de munte din Apuseni și vă dorim multe zile pe două roți în vârf de munte! Vă oferim o gamă diversificată de biciclete care să susțină orice doritor, la orice nivel, pentru a vă bucura de traseele montane, aerul curat și priveliștile panoramice.

Închiriați o bicicletă de calitate în inima Apusenilor, sat Marișel, județul Cluj. Dispunem de game și dimensiuni diferite: Hardtail și FullSuspensie marca Devron (S, M, L), echipate și optimizate perfect pentru ture normale, de familie și de performanța, precum și biciclete hibride de turism marca Cube. Aceste biciclete sportive, distractive și versatile, sunt perfecte pentru plimbări lungi de-a lungul văilor și drumurilor forestiere din munții Apuseni! Datorită cadrului de aluminiu de înalta calitate, motorizării Bosch, transmisiei de viteză Shimano 9 de înalta calitate și caracteristicilor de îmbunătățire a confortului, vă veți simți în siguranță și încrezători în orice situație.

Bicicletele Cube sunt tipurile de biciclete electronice denumite în general „pedelec”. E-Bike-urile sunt construite să asiste la sistemul pedalier, atunci când trebuie sa pedalați pentru a vă deplasa și puteți alege una dintre cele 4 nivele de asistență. De asemenea, puteți dezactiva sistemul pedelec pentru a merge cu bicicleta fără asistență electrică, însă vă rugăm să rețineți că acestea sunt mult mai grele decât bicicletele rutiere obișnuite. Distanța parcursă cu bicicletele electronice poate varia foarte mult în funcție de următoarele condiții: greutatea și rezistența biciclistului, gra-dientul traseului, puterea vântului, temperatură. Bicicletele noastre vor oferi biciclistului mediu o rază de acțiune cuprinsă între 50 și 80 km, la putere medie, pe un teren variat, cu un maxim de 120 km în condiții ideale pe un traseu plat, la cel mai scăzut nivel de asistență. Dispunem de un numar limitat de biciclete electronice, astfel vă rugăm să ne contactați din timp pentru a vă rezerva bicicleta electronică pedelec!

Fiind cunoscători și iubitori de munte, am reușit să reperăm zone frumoase cu trasee ușoare sau dificile, scurte sau lungi, pentru familii sau grupuri. Vă oferim tururi ghidate, de o zi sau chiar două, cu camping sau cazare contra cost. Organizăm un tur pe săptămână. La fiecare tur, nivelul de dificultate este diferit. Tururile ghidate se organizează dacă există minim 5 participanți. În cazul familiilor, numărul minim de participanți este de 3 persoane. Săptămânal vom prezenta  pe pagina noastră de Facebook traseul ales, lungimea și dificultatea acestuia. Închirierile se vor face cu cel puțin o zi înainte și se vor face telefonic, prin SMS sau mesaj pe Facebook Messenger. Let’s RIDE !