TABERE SCHI/SNOWBOARD MĂRIȘEL 2019 - 2020

TABERE SCHI / SNOWBOARD MĂRIȘEL
2019 – 2020

↟ Împreună alunecăm spre noi povești de iarnă ↟

     Yaaay! O colaborare frumoasă dintre călduroasa cabană/școală de ski După Ski la wU și pasionata instructoare de ski/snowboard Didi ↟ w/DiDi on Snow ↟ , care cu o experiență de 13 ani în a ajuta copii să alunece frumos pe zăpadă și în a gestiona tabere de peste 60 de copii, începe acum la Mărișel, stațiunea ta preferată de iarnă.

    ↟ Taberele pe care vi le propunem, vin în sprijinul educaţiei informale al generaţiilor ce cresc şi se dezvoltă printre noi. Urmărim performanţe de natură emoţională, în care voia buna şi dragul de fiecare zi să îşi spună cuvântul. Ne vom dezvolta, alături de acești adulţi – copii – motricitatea, dexteritatea, intuiţia, spiritul de echipă prin sporturi de iarnă, educaţie outdoor şi nu numai.
Vom lega noi prietenii, vom cunoaşte empatia, vom crea o bază de amintiri minunate şi peste toate vom învăţa să schiem si să ne dăm cu snowboardul, să ne dezvoltăm fizic armonios prin pasiuni benefice pe vecie.

    ↟ Asigurăm tot ce este nevoie pentru buna desfășurare:
– Cazarea pentru 6 zile / 5 nopți în unitate calduroasă într-un ambient rural de munte, ca și la bunici acasă foarte aproape de pârtia de ski.
– Mesele și băuturile zilei din ingrediente sănătoase și produse locale în stil DSLW – 5 mese pe zi (3 mese principale și 2 gustări pe zi);
– Echipament profesional adecvat piticilor. (Ski/Snb, Clăpari/Boots, Cască, Bețe)
– SKI-Pass inclus pentru 2 sesiuni/zi de ski/snowboard și jocuri istețe.
– Profesionalitatea, energia, răbdarea, perseverența, creativitatea, imaginația instructorilor acreditați și experiența de a lucra cu copiii.

    ↟ Mai multe detalii puteți obține la numărul lui Didi de telefon 0731.082.814 sau puteți completa formularul de mai jos și vă vom contacta noi.